От 30 януари до 15 февруари се забранява движението на пътни превозни средства по ул. "Проф.Д-р Д.Атанасов", в участъка от ул. "Лерин" до ул. "Хайдушка гора".
От 15 до 29 февруари се забранява движението на пътни превозни средства по ул. "Проф. Д-р Д. Атанасов", в участъка от ул. "Хайдушка гора" до бул. "Гоце Делчев".
От 1 януари до 15 февруари се забранява движението на пътни превозни средства по ул. "Нишава", в участъка от ул. "Проф. Д-р Д. Атанасов" до бул. "Дойран". От 1 януари до 15 февруари се забранява движението на пътни превозни средства на кръстовището на бул. "Дойран" и ул. "Нишава".
От 6 февруари до 16 февруари на ул. "Позитано", движението на пътни превозни средства ще се извършва в една лента, в участъка между ул. "Перник" и пазар "Д. Петков".
От 4 февруари до 15 февруари ул. "Проф. Г.Златарски" ще бъде затворена за движение на пътни превозни средства, в участъка между бул. "Г.М.Димитров" и ул. "Д.Страшимиров".
До 29 февруари поради изграждане на тръбопровод, на бул. "Т.Александров" посока жк "Люлин", в участъка между ул. "Одрин" и ул. "Иван Иванов", движението на пътни превозни средства се извършва в една лента.