До събота е забранено движението на пътни превозни средства по ул."Д.Дичев" между ул."Ат.Делчев" и бул."Самоков". До 13 февруари се затваря за движение на пътни превозни средства ул."М-р Карталов", между бул."Т.Каблешков" и ул."Чучулига". До 9 февруари се затваря за движение на пътни превозни средства ул."Веслец", между ул."Козлодуй" и ул."Родопи", а до 23 февруари се затваря за движение на пътни превозни средства ул."Дръстър" между ул."Суходолска" и бул."Възкресение".
От 14 февруари се забранява влизането на бетоновози по бул."Цариградско шосе", бул."Пейо К.Яворов", бул."Никола Й.Вапцаров", бул."Драган Цанков", бул."Черни връх" и ул."Свети Наум".
До 1 септември 2011 г. се забранява движението на пътни превозни средства по южното платно на бул."Кн.Мария Луиза" /посока център/, в участъка между надлез "Надежда" и ул."Опълченска", като движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в две ленти за движение.
По редица други улици и булеварди продължават ремонти по платното. За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, от МВР съветват да се изберат обходни маршрути за движение, да се спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.