Това съобщиха организаторите на концерта от "European Event Service", предаде БТА.

Те уточняват, че първоначално предвидените бройки билети от най-скъпата категория са били изцяло изчерпани, а интересът към концерта, който ще е на стадион "Българска армия", продължава да е изключително голям.

Получени са били запитвания за купуване на VIP билети от множество заможни българи, от фирми и посолства, както и от бизнесмени и знаменитости от съседни държави като Сърбия, Румъния и Турция.

Новите VIP места ще бъдат точно 200 и ще са на цена от 300 лева, като ще са отделени на специална платформа - с отлична видимост към сцената.

За VIP гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване.

Преди седмица бяха пуснати в продажба и още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието.

Шест ценови категории са били изцяло изчерпани в края на миналата седмица, затова от "European Event Service" са решили да добавят нови 1500 бройки.

Изграждането на сцената за концерта ще започне десет дни преди събитието. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията по време на концерта за 18 000 зрители, обещават организаторите.