До 24.00 часа на 31 октомври движението на превозни средства ще се извършва по локалното пътно платно пред Централна жп гара при стеснени пътни условия. За този период се закриват местата в режим на платено паркиране „зелена зона”.

Основният ремонт на ул. „Дунав”
- от ул. „Стара планина” до ул. „Ангиста”, се удължава до 24.00 часа на 8 октомври.  

Заради изграждането на водопроводи от 30 септември до 8 октомври се забранява влизането на пътни превозни средста в двете посоки, престоят и паркирането по ул. „Петра” между ул. „Стара планина” и ул. „Искър”.

По изключение се пропускат пътните превозни средства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и за пътните превозни средства на работещите и обслужващите обекти и клиентите им за горепосоченото време.

От 04.30 часа на 29 септември до 24.00 часа на 31 октомври временно се измества съществуваща автобусна спирка „Промишлена зона” на ул. „Банско шосе” с 65 м напред в посока бул. „Сливница”. Това се налага във връзка с изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежа на гр. Банкя и на кварталите Градоман, Михайлово, Вердикал и с Иваняне, район „Банкя”.

От 1 октомври се разкрива двупосочна спирка по линия №66. Спирката е „По желание” и ще обслужва автобусна линия №66, находяща се на ул.”Акад.Сандерс” в района при разклона на Драгалевския манастир, като автобусите ще спират само при наличие на пътници, желаещи да ползват спирката.