Във връзка с ремонта на кръстовището, който продължава, ще има временна организация на движение от 3 до 31 октомври по бул. "Сливница" - между бул. "Христо Ботев" и ул. "Г. С. Раковски", съобщават от Столичната община.

Движението ще се извършва в посока пл. "Сточна гара" в южния тунел на бул. "Сливница"; в посока ж.к. "Люлин" - в северния локал и северния тунел на бул. "Сливница".

От 3-ти до 31-ви октомври автобусите с номера 11, 86, 309 и 310 ще се движат в посока "Сточна гара" по маршрутите си до бул. "Христо Ботев", през новоизградения южен пътен тунел на бул. "Сливница", и по маршрута си, а в обратна посока - по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница".

Възстановяват се постоянните маршрути на автобусните линии с номера 78, 85, 213, 285, 305, 404 и 413.

Автобусите 85 и 285 ще се движат в посока Централна гара от пл. "Сточна гара", по новоизградения северен локал на бул. "Сливница", надясно по бул. "Кн. Мария Луиза" и по маршрутите си.

В посока "Сточна гара" - по маршрутите си до кръстовището на бул. "Христо Ботев", надясно по бул. "Христо Ботев", наляво по южното платно на бул. "Сливница" - през новоизградения южен тунел на бул. "Сливница" - и по маршрутите си.