От днес до 28 октомври над 250 български и чужди фирми представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, обхващащи целия спектър на строително-инвестиционния процес - от проучване, проектиране и инвестиране през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта.
 
В контекста на предстоящия зимен сезон посетителите могат да видят изделието "Вакуумен радиатор Еко-Икономик" - уникален продукт, произвеждан в България, който гарантира 50% намаление на разходите за отопление, както и електрически инфрачервени панели (радиатори) за отопление с нагревател от карбон, подходящи за дома и офиса.

Фирма предлага и Личен строителен съветник, който ще работи за клиента и ще му асистира на всеки етап от реализацията на проекта – от избирането на терен до оформянето на всички административни документи.

За пръв път в изложението се включва Българският институт за стандартизация (БИС).

Сред изложителите е и Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) - организация обединяваща интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната.

СТРОЙКО 2000 е отворен за посетители всеки ден от 10.00 до 19.00 часа, а входът традиционно ще е свободен.