На 3 април (петък) в парка "Заимов" пред театър "София" са поканени всички желаещи да станат част от голямата магия на киното и може би да видят холивудската знаменитост от близо, съобщава Софияутре.бг.

Кастингът за статисти ще се проведе от 15 часа, търсят се мъже и жени на възраст от 5 до 65 г.
Статисти, които вече са картотекирани, могат да заповядат за актуализиране на снимките.

„Да не идват хора от последните кастинги! Регистрацията е безплатна! Носете си химикалка”, се казва още в съобщението на агенцията.

Джерард Бътлър кацна на летище София на 21 март по обяд. Малко след него от ВИП-а излезе и друга холивудска звезда - Анджела Басет.

Бътлър е един от продуцентите и влиза в главната роля в "Код: Лондон" - продължение на "Код: Олимп". В момента екипът работи по филма в киноцентъра "Ню Бояна филм".

В новия филм държавният глава на САЩ пристига в Лондон заедно с лидери на десетки държави на погребението на министър-председателя на Великобритания, починал при загадъчни обстоятелства.

Терористи подготвят удар, за да ликвидират много държавници наведнъж и единственият, който ще успее да предотврати масовото убийство, е героят на Джерард Бътлър, агент от тайните служби.

Анджела Басет влиза в ролята на Лин Джейкъбс, шеф на службата за охрана на американския президент. Морган Фрийман отново ще бъде говорителят на президента.