Промените се налагат във връзка с разширението на метрото до "Младост 4", което предстои да пуснато през май.

До 24 часа на 4 април се забранява влизането на превозни средства по западното пътно платно на бул. „Александър Малинов” - между ул. „Свети Киприян” и ул. „Проф. Александър Теодоров - Балан”, през западната част от кръстовището на бул. ”Александър Малинов” - ул. „Проф. Александър Теодоров - Балан” – ул. „Д-р Атанас Москов” и на по 30 метра по бул. ”Александър Малинов” южно и на същото разстояние по ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан”.

Движението на на превозни средства ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на бул. „Александър Малинов” в посочения участък.

В същия интервал от време се променя маршрута на автобусни линии № 305, 314 и 413.

От 5 до 24 часа на 8 април се забранява влизането на превозни средства по: източното пътно платно на бул. „Александър Малинов” между ул. „Филип Аврамов” и ул. „Д-р Атанас Москов”, през източната част от кръстовището на бул. ”Александър Малинов” - ул. „Проф. Александър Теодоров - Балан” – ул. „Д-р Атанас Москов” и на по 30 метра по бул. ”Александър Малинов” северно и на същото разстояние по ул. „Д-р Атанас Москов”.

Движението на превозни средства се извършва двупосочно в западното пътно платно на бул. „Александър Малинов” в посочения участък.

През това време се променят и маршрутите на автобусни линии № 4, 76.

Променените на маршрути на посочените автобусни линии може да видите в сайта на ЦГМ >>