Полетът тръгва от Летище София всеки ден в 19.00 ч. и пристига в Берлин-Тегел в 20.15 ч. Обратният полет тръгва от немската столица в 15.05 ч. и достига в София в 18.15 ч. Това съобщиха за БТА от превозвача.

Ранният сутрешен полет на "България Ер" остава на разположение за пътници от България. От codeshare полетите могат да се възползват най-вече бизнес пътници, тъй като те могат да летят за Берлин сутринта с "България Ер" и да тръгнат обратно вечерта с Air Berlin.

В допълнение полетите на "България Ер" между София и Варна могат да бъдат резервирани като codeshare полети.

Полетите на "България Ер" и Airberlin са много добре свързани с мрежата от маршрути на Airberlin чрез основното летище на немската авиокомпания в Берлин.

Пътниците могат да избират между различни възможности за полети с удобни връзки в Берлин. Например скандинавските дестинации като Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки са достъпни само с една "спирка".

Във вътрешността на Германия са свързани също така и Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг, Саарбрюкен и Карлсруе/Баден-Баден. Чрез сутрешния полет на "България Ер" пътниците от София достигат полетите на дълги разстояния на Airberlin от Берлин-Тегел към Ню Йорк и Чикаго. Маями и Варадеро също предстои да бъдат свързани през зимата.

Полетите на дълги разстояния на Airberlin в бизнес, както и в икономична класа, осигуряват много комфорт за приятния престой на пътниците.