На 27 юли от 19 ч. Sofia Ring Mall организира изключително шоу. То ще се проведе в амфитеатъра, който става сцена за интересни и полезни демонстрации с кучета с подкрепата на Zoo Center.

Посетителите ще могат да гледат на живо дресировъчни техники и номера, преминаване на препятствия, демонстрации на защита и много други атракции.

Гостите на шоуто за кучета могат да се включат и в томбола за спечелването на полезни награди, сред които: намаление за една нощувка в Zoo Center Pet Hotel & SPA, безплатно посещение на басейна за домашния им любимец и персонален медальон за домашния любимец.

Попълнените листовки за участие в томболата ще се пускат в урна в самия хотел, който се намира на ниво М в мола.

Всъщност, всеки ден в Sofia Ring Mall е специален за домашните любимци. Освен, че посетителите са добре дошли с тях, тук се намира единственият на Балканите Zoo Center Pet Hotel & SPA.

В него, докато пазарувате или се забавлявате в мола или пък заминавате на летен отдих извън града, Вашият домашен любимец ще получи най-комплексните грижи, включващи луксозни хотелски стаи, фитнес, басейн, физиотерапия, медицинско обслужване, дресура, обучение, фризьорски услуги и маникюр, и мн. др.

В рая за домашни любимци животинките могат да се забавляват със специалист-аниматор в развлекателния център, както и да бъдат разхождани сред природата в полите на Витоша.

Шоуто за кучета е поредното събитие, затвърждаващо концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.