Китайският гражданин е бил пребит след катастрофа в столичния квартал "Бели брези" след като засякъл с колата си друг автомобил.

Ешкънът е станал вчера.

Сигналът е подаден около 16.40 ч. в Шесто РУ. за възникнало леко пътнотранспортно произшествие, последвал скандал и побой на ул. „Ворино” в столичния кватал "Белите брези", съобщиха от МВР.

Пътуващи в един от автомобилите нанесли побой на водача на другата кола и избягали. Пристигналите на място полицаи установили, че потърпевшият е китайски гражданин, постоянно пребиваващ в страната.

Екип на Спешна помощ транспортирал пострадалия в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен за лечение с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Разследването и изясняването на всички факти и обстоятелства около случая продължава, съобщиха от МВР.

Тази сутрин друг мъж е катастрофирал на Северната тангента на Софийския околовръстен път и също е с опасност за живота в болница.Той е карал с превишена скорост и се е ударил в купчина пръст.