Заради подмяна на водомерен възел на ул."Самоков" в София в сряда се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 13.00 часа на живеещи на ул."Самоков", ул."Тинтява", ул."Димитър Н.Гичев".

Отново утре във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. "Черковна", се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.00 часа на живеещи в района на ул."Йоаким Осоговски", ул."Екатерина Симидчийска", ул."Петрохан", ул."Христо Данов", ул."Никола Първанов", ул."Ильо войвода", бул."Владимир Вазов".

Пак заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."13 - ти март"в центъра на София се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на живеещи в района на ул."13 - ти март" от ул."Любен Каравелов" до ул. "6-ти септември".

Заради прекъсване на уличен водопровод на ул."Елин връх" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.30 часа на живеещи в района на ул."Кап.Тодор Ночев" от ул."Елин връх" до ул."Люботрън", ул."Беломорски проход" от ул. " Капитан Тодор Ночев" до бул."Черни връх".

А заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Братя Пешеви", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на живеещи в района на ул. "Братя Пешеви".