Концерт спектакъл ”Българските символи”

stat 05:17  |  3 декември 2012 | | / Редактор Таня Тодорова /  
Концертът ще бъде в зала Арена Армеец на 20 декември Концертът ще бъде в зала Арена Армеец на 20 декември
Сн.: БГНЕС

Целта на инициативите и продуктите "Българските символи" е да обедини усилията на всички българи за по-добрия имидж на България пред Европа и света и по-високо национално самочувствие, в подкрепа на българската идентичност.
Националната Кампания "Българските символи" проведена неотдавна придоби всеобща популярност сред българите както в България, така и далече зад пределите на Родината ни.
Повече от един милион българи станаха съпричастни и гласуваха в Кампанията "Българските символи" - определиха кои са най-достойните Български Символи, с които България да се представя пред Европа и света, Символите, които трябва да знаем и популяризираме, съхраняваме и възраждаме. Кампанията е в подкрепа на по-добрия имидж на страната ни, от който безспорно имаме нужда.

Макар и в Европейския съюз България е все още непозната, или това което се знае и в Европа и по света не винаги е позитивно, не представя в добра светлина страната ни. „А родината ни има огромен потенциал - древна и богата история и култура, прекрасна природа, уникален фолклор, традиции и обичаи, горд и гостоприемен народ.

Горд и достоен ли е живота на този народ - днес в 21 век. Заслужава ли българският народ съдбата си днес. Въпроси, които Инициативата "Българските символи" задава от началото на своята реализация и сега. Да познаваме повече страната си, да имаме по-високо национално самочувствие, да превърнем страната си в добро и достойно място за живеене, а не място единствено за завръщане......
Дори и в условията на световна криза, духовността трябва да оцелява и спасява.

Акцент в Инициативата през настоящата година е Концерт-спектакъл "Българските символи" в зала Арена Армеец на 20 декември 2012 година от 19.00 ч. с участието на над 200 български изпълнители прославили страната ни по света - Лили Иванова, Ф С Б, Мистерия на българските гласове, Булгара, Ансамбъл Тракия, Валя Корчакова и Марио Николов, Арена оркестра, 101 Каба гайди и други.
Концерт-спектакъл "Българските символи" - един истински празник на българската духовност и култура, на българските таланти и творци. Един прекрасен подарък за настъпващите коледни и новогодишни празници. Билети за Концерта могат да бъдат закупени от eventim.bg. Премиери

120 удара в минута

120 удара в минута

"120 Beats Per Minute": История, посветена на борбата със СПИН и гей-активизма в началото на...

Дъвка за балончета

Дъвка за балончета

Биляна и Калин се срещат случайно след двайсет и пет години, за да си спомнят първата любов,...

Всички премиери »

Съвременна живопис - 2017

Арт център Банкя, гр. Банкя

Ресторант на деня

image

Къщата с часовника

Непосредствената близост на ресторант „Къщата с часовника” до бив ...

Клуб/Бар на деня

image

Morgan’s Bar

Morgan’s Bar в София или барът на Капитана – нов клуб в центъра н ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК