Верига ”Виктория” отпразнува 20-годишния си юбилей с вкус

stat 15:56  |  16 юни 2017 | | / Калина Петрова /  
20 години Виктория 20 години Виктория
Сн.: Павлин Даскалов, Dir.bg

Верига ресторанти “Виктория“ отпразнува 20-годишния си юбилей с вкус в храненето, обслужването и интериора.
Стилното тържество се състоя в ресторант "Виктория", в Ловния парк, в столицата.

20 години бизнесът на двамата съдружници Георги Илиев и Красимир Младенов върви в правилната посока и се разраства. От първите ресторанти в "Драгалевци", "Иван Асен" и "Младост", сега ресторанти на фирмата има не само в София, но и в Пловдив и Банско.

По време на стилното тържество попитахме Георги Илиев и Красимир Младенов "Каква е успешната формула за бизнеса?"

"Успешната формула за бизнеса е подходящите хора, с които да работиш. Да не правиш никога компромиси с качеството на храната, цената, обслужването и интериора, т.е. с всичко. Много трудно се задържа един успех, ежеминутно, ежечасно трябва да се работи за него. За 20 години много неща се промениха в света, в държавата, във вкуса на хората. Навлизат непрекъснато нови храни и ние също трябва да ги съобразим и предложим. В страната сме позиционирани в София, Пловдив и в Банско. Предстои отваряне на ресторант в още един зимен курорт, надяваме се. Засега амбициите са ни да работим в България, тук има голям потенциал на пазара", заяви Георги Илиев.

"Много работа, уважение към клиентите, отношение към храната. Това е проста работа за умни хора", така определи формулата на успеха Красимир Младенов.

Този успех според него се задържа много трудно, но не и невъзможно.

"Има много млади колеги, които сега започват да правят бизнес, аз се радвам на истински добрите ресторанти, независимо от това, че са наша конкуренция. Ние обичаме нашата работа с моя партньор. Това е рецептата, когато си обичаш работата, са възможни и успехите. Аз работя вече 37 години в този бранш, от 80-та година. Работил съм и преди промените и след това", заяви Младенов.

През лятото той би предпочел пицата "Формаджо лукс", а иначе любимата пица за клиентите била "Пипероне", твърдят сервитьорите във "Виктория".

"Непрекъснато участваме в преговори за нови партньорства, откриване на нови обекти, но всичко трябва да става по-плавно, защото има малък проблем с човешкия фактор, не винаги младите хора са достатъчно аргументирани да работят тази работа. Това касае всеки един бизнес не само в България, но и по света", сподели още Младенов.

В краткото си слово Георги Илиев благодари на приятелите, че ги има и са ги подкрепяли в тези бурни и динамични времена. Той изрази радостта си и че са създали нови приятелства по вкус. Илиев отбеляза още веднъж, че персоналът е двигателят на "Виктория". "Това са само първите 20 години на "Виктория", обеща собственикът на веригата ресторанти.Да бъдат здрави и още по-успешни пожелаха приятелите на собствениците на ресторантите "Виктория".

За да уважат юбилея, тук бяха дошли председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, генералният директор на Правителствения отряд 28 ген. Тодор Коджейков, бившият служебен премиер в периода 1994 - 1995 г. Ренета Инджова заедно с архимандрит Дионисий, бившият управител на БНБ Иван Искров, кметът на Оборище Васил Цолов, председателят на Софийския арбитражен съд Мария Янева.  

На събитието присъстваха и много бизнесмени като Димитър Маджаров, Левон Хампарцумян, собственикът на Топ дринкс Димитър Ангелов и много др.

Светският хроникьор Евгени Минчев следеше зорко партито, веселейки се. Тук бяха и певицата Мария Илиева, Ники Кънчев, Любен Дилов - син, Богдан Томов и др.  

Вижте снимки >>>

За доброто настроение на гостите се грижеше Любо Киров, който предизвика гостите да съпреживеят готините "парчета" на дансинга. "Камино" също весели приятелите на "Виктория" . Гостите се радваха и на изискани питиета и разкошна храна. Разбира се, както си подобава при подобни събития, небето бе озарено и от заря.
Вижте във видеото как гостите на тържеството се веселиха:

PR публикация
Премиери

Матилда

Матилда

"Matilda", "Mathilde": Любовта между руския император Николай Втори (Ларс Айдингер) и...

Черната пантера

Черната пантера

По комиксите на Marvel Comics, създадени от Стан Лий и Джак Кърби. Първият тъмнокож супергерой...

Всички премиери »

Кинофестивал за алтернативни начини на учене

Център за култура и дебат „Червената къща“, Чешки културен център

Ресторант на деня

image

The Secret Garden Bar & Dinner

Потопете сетивата си в едно уникално кулинарно преживяване от нов ...

Клуб/Бар на деня

image

La Cubanita

La Cubanita бар&динър е модерно заведение с Кубински акцент. Подч ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК