Борисов пое и разширението на околовръстното след ”Младост”

stat 15:56  |  10 август 2017 | | / Калина Петрова /  
Йорданка Фандъкова: Лично Борисов се е ангажирал с разширението Йорданка Фандъкова: Лично Борисов се е ангажирал с разширението
Сн.: БТА

Столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи пред БНТ, че премиерът Бойко Борисов се е ангажирал лично с разширението на Околовръстния път от “Младост“ до “Тракия“
"Проектът на южната дъга се съгласува в участъка от квартал "Младост" до АМ "Тракия". В момента тече последното съгласуване", каза Фандъкова. 

Тя подчерта, че нямат проблеми с Агенция "Пътна инфраструктура". След като премине и последното съгласуване, проектът предстои да бъде предаден в АПИ. 

"Имаме уверението на АПИ, че средства ще бъдат осигурени, така че надявам се в скоро време да започне и изпълнението му. 

Имам уверението лично на премиера Борисов, който има желанието да подкрепи този проект и да може и този участък, където се образуват големи тапи в момента, да бъде изграден в най-скоро време", каза още столичният кмет.

Наскоро правителството се ангажира и с друг голям столичен проект, като осигури 15 млн. лв. за строителството на третия лъч на метрото от „Красно село“ през „Овча купел“ до Околовръстния път при Горна Баня.


Премиери

Емоджи: Филмът

Емоджи: Филмът

Тайнственият свят вътре в смартфона ни - такъв, какъвто никога не сме го виждали досега. Скрит...

Портал на воините

Портал на воините

a.k.a. "The Warriors Gate": Тийнейджър се озовава по загадъчен начин в Китай, където се...

Всички премиери »

Ресторант на деня

image

Ресторант с българска кухня

"Да Поседнем" е български ресторант, предлагащ българска кухня. З ...

Клуб/Бар на деня

image

Morgan’s Bar

Morgan’s Bar в София или барът на Капитана – нов клуб в центъра н ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК