Борисов пое и разширението на околовръстното след ”Младост”

stat 15:56  |  10 август 2017 | | / Калина Петрова /  
Йорданка Фандъкова: Лично Борисов се е ангажирал с разширението Йорданка Фандъкова: Лично Борисов се е ангажирал с разширението
Сн.: БТА

Столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи пред БНТ, че премиерът Бойко Борисов се е ангажирал лично с разширението на Околовръстния път от “Младост“ до “Тракия“
"Проектът на южната дъга се съгласува в участъка от квартал "Младост" до АМ "Тракия". В момента тече последното съгласуване", каза Фандъкова. 

Тя подчерта, че нямат проблеми с Агенция "Пътна инфраструктура". След като премине и последното съгласуване, проектът предстои да бъде предаден в АПИ. 

"Имаме уверението на АПИ, че средства ще бъдат осигурени, така че надявам се в скоро време да започне и изпълнението му. 

Имам уверението лично на премиера Борисов, който има желанието да подкрепи този проект и да може и този участък, където се образуват големи тапи в момента, да бъде изграден в най-скоро време", каза още столичният кмет.

Наскоро правителството се ангажира и с друг голям столичен проект, като осигури 15 млн. лв. за строителството на третия лъч на метрото от „Красно село“ през „Овча купел“ до Околовръстния път при Горна Баня.


Премиери

Момичето на моите мечти

Момичето на моите мечти

"The Girl of My Dreams": П. е на 30 години и не е удовлетворен от живота си. Обстоятелствата...

Геобуря

Геобуря

В бъдещето технологията, която контролира времето, контролира и света. Светът ще преживее бурни...

Всички премиери »

Ресторант на деня

image

Арменски ресторант Egur Egur

Менюто е фокусирано върху избрани ястия от арменската кухня, приг ...

Клуб/Бар на деня

image

Magnito пиано бар

Разположено в две зали с размери на помещенията, едната парти зал ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК