ЧЕЗ отвори учебен център за ученици

stat 12:44  |  29 декември 2017 | | / Редактор Виктор Стефанов /  
В учебния център ще има симулации на всички електросъоръжения В учебния център ще има симулации на всички електросъоръжения
Сн.: Shutterstock

"ЧЕЗ Разпределение България" отвори вратите на модерен Технически учебен център за посещение на ученици от две професионални гимназии от София и Плевен.
Компанията посрещна паралелките с дуална форма на обучение от осми и десети клас от специалността "Електрообзавеждане на производството", по професията "Електротехник". Това съобщи БТА, като се позова на компанията.

Техническият учебен център е изграден през 2017 г. и се състои от специално оборудвани учебни зали и полигон - умален макет на електроразпределителната мрежа с пълна симулация на всички съоръжения - стълбове, електропроводи и електромерни табла. Учениците са разгледали всички съоръжения и да се запознали детайлно с електроразпределителната мрежа.

"Стараем се да предизвикаме интерес към професията на електротехника у младите хора, да създадем възможности за професионално насочване и да покажем на учениците, че секторът се нуждае от специалисти", е заявил Крум Гледжарски - ръководител на "Управление на качеството" в "ЧЕЗ Разпределение България".

Компанията е в готовност за сътрудничество с всички професионални учебни заведения, които имат интерес за посещения или за обучения в Техническия учебен център, се посочва в съобщението.


Премиери

Без последна спирка

Без последна спирка

Бизнесмен е въвлечен в криминален заговор, докато пътува по ежедневния маршрут към дома си - след...

Болшой

Болшой

Млада балерина се бори да получи роля в балетен спектакъл в прочутия московски "Болшой театър”....

Всички премиери »

Ресторант на деня

image

Ресторант "Вятърните Мелници"

Почитателите на месни ястия ще похапнат първокласно приготвено св ...

Клуб/Бар на деня

image

Morgan’s Bar

Morgan’s Bar в София или барът на Капитана – нов клуб в центъра н ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК