Променят маршрутите на автобуси от 1 януари

stat 17:40  |  29 декември 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Промяната ще бъде в сила до 30 юни 2018 г. Промяната ще бъде в сила до 30 юни 2018 г.
Сн.: Bulphoto

Центърът за градска мобилност /ЦГМ/ променя експериментално маршрутите на различни автобусни линии, съобщиха от Столичната община.
Промяната влиза в сила от 1 януари 2018 г. и ще бъде в сила до 30 юни 2018 г.

Автобусна линия номер 27 ще бъде с удължен маршрут - от бул. "Рожен" през пътен възел "Надежда" до кръстовището с ул. "Скопие" и бул. "Кн. Мария Луиза", продължава по южния локал на бул. "Кн. Мария Луиза", надясно по бул. "Ген. Николай Г. Столетов", надясно по ул. "Подполковник Калитин", надясно по ул. "Скопие", по бул. "Рожен" и продължава по маршрута си, двупосочно.

Автобусна линия номер 384 ще е с променен маршрут - от летище "София Терминал 2", ул. "Продан Таракчиев", бул. "Христофор Колумб", наляво по бул. "Проф. Цветан Лазаров", надясно по бул. "Копенхаген", наляво по ул. "Обиколна" и по маршрута до обръщалото в ж.к. "Дружба 2".

В посока летище "София Терминал 2" ще се движи от обръщалото в ж.к. "Дружба 2", по ул. "Обиколна", надясно по бул. "Копенхаген", наляво по бул. "Проф. Цветан Лазаров", надясно по ул. "Илия Бешков", наляво по ул. "Кап. Димитър Списаревски", надясно по бул. "Христофор Колумб" и по маршрута до Летище "София Терминал 2".

Автобусна линия номер 184 ще бъде също с променен маршрут. Тя ще се движи от ул. "Ген. Гурко" по маршрута на автобусна линия номер 84 до кръстовище бул. "Христофор Колумб", след това ще продължи по ул. "Мими Балканска", наляво по ул. "Мими Балканска" и бул. "Брюксел" до летище "София Терминал 1", обратно по бул. "Брюксел", ул. "Мими Балканска", ул. "Продан Таракчиев", летище "София Терминал 2", обратно по маршрута до кръстовище ул. "Продан Таракчиев" - бул. "Христофор Колумб" и наляво по бул. "Христофор Колумб" по маршрута на автобусна линия номер 84 до ул. "Ген. Гурко". Линията с номер 84 ще се движи по действащия маршрут.

Автобусни линии с номера 111 и 260 ще бъдат с променен маршрут само в посока бул. "Цар Борис III". От спирка с код 2050 "Ул. Монтевидео", разположена на бул. "Никола Петков", автобусите ще се движат в локалното платно на булеварда в участъка от ул. "Букет" до изхода от локалното платно срещу ул. "Паскал Тодоров" и по централното пътно платно по маршрутите си, като обслужващата спирка е изместената такава с код 0350 "Бул. Никола Петков" от централното в локалното платно срещу съществуващото положение при осигурена поддръжка на промененото трасе.

Автобусните линии с номера 58 и 59 ще са с променен брой коли, а автобусни линии с номера 12, 117 и 119 - с променени разписания.

За периода на експерименталната промяна ЦГМ ще извърши наблюдение и анализ на съществуващото транспортно обслужване на засегнатите автобусни линии.


Премиери

Pro любов. Само за възрастни

Pro любов. Само за възрастни

"About Love. For Adults Only": Комедийна антология с главен обект: любовта. Филм-омнибус,...

Борг-Макенроу

Борг-Макенроу

История за голямото съперничество в света на тениса през 80-те години: между спокойния невъзмутим...

Всички премиери »

Ресторант на деня

image

Ресторант Ботаника

Напълно реновирания ресторант Ботаника, разположен в спокойна и к ...

Клуб/Бар на деня

image

Rock it

Създаден през 2011 година, рок бар RockIT се превръща в едно от н ...

Избери категории:СПРАВОЧНИК