Удължено работно време в МВР за нови документи

stat 10:45  |  9 юни 2011 / Редактор Таня Тодорова /  
В съботните дни звената ще работят от 9 до 16 ч. за да няма опашки В съботните дни звената ще работят от 9 до 16 ч. за да няма опашки
Сн.: БГНЕС

От 13 юни настъпва промяна в работното време на групите „Български документи за самоличност” при районните управления в столицата, сектор „БДС” и Отдел „Пътна полиция”.

През седмицата административното обслужване ще бъде в рамките на работното време, а в съботните дни – от 9.00 до 16.00 ч. Обедната почивка ще бъде плаваща с цел непрекъснато обслужване на гражданите, съобщават от МВР. 

Служителите от звената за административно обслужване ще преминат на редовно работно време от 8.30 до 17.30 ч. Те ще ползват плаваща обедна почивка, така че това да не се отразява на работата с гражданите. В съботните дни звената ще работят от 9 до 16 ч.

В районните управления и отдел „Пътна полиция” се приемат заявления за обикновена и бърза услуга. Служителите на столичния сектор „БДС” на бул. „Мария Луиза” №48 също ще работят в съботните дни от 9.00 до 16.00 ч., но тогава ще приемат само заявления за обикновена услуга.

От дирекция „Български документи за самоличност” приканват гражданите да се възползват от благоприятните условия през летните месеци да подменят изтичащите си лични карти, тъй като към момента в звената в страната няма натоварване при обслужване на гражданите.


Премиери

Левиатан

Левиатан

"Leviathan": Главният герой Николай (Алексей Серебряков) заедно с жена си Лилия (Елена Лядова)...

Дете 44

Дете 44

По едноименния роман (2008 г.) на английския писател Том Роб Смит - първи от трилогията за...

Всички премиери »

За един по-добър свят

Зала Модерен театър, ул Върбица 12 , 18:00 часа

Ресторант на деня

image

La Pizza Ristorante

Добре дошли в новооткрития ни ресторант - очакват Ви богато меню ...

Клуб/Бар на деня

image

Club Faith

Клубът има свое Светото Писание и точна Програма за седмицата, ко ...

Избери категории:

СПРАВОЧНИК