Заведения в София

BBQ Restaurant River Side

София, кв. Драгалевци /по пътя за планина Витоша, преди големия завой/
Тел.: 0876 123 466

Дълбоко в гората на Драгалевци, до ромоляща рекичка, ви очаква най-уютното, вкусно и комфортно място на вашите мечти. Заповядайте до горящата камина, отпуснете се и чуйте приказната тайна: докъдето ви поглед стига няма да срещнете комин, кран или панелен блок, а само небе, чист простор и зеленина. Човек би помислил, че е попаднал в света на приказките и това наистина е така – ресторант River Side предлага цял букет от вълшебни изживявания.
Само тук можете да потънете в епикурейската наслада от интернационалното меню, в което като звезди просветват шедьоври на балканската кухня, дело на готвача Антон Дойчинов. Невъзможно е да се устои на топящите се в устата млечна баница с 3 вида месо, боб с пържена пастърма и чорбаджийски чушки и задушен заек с горски билки и хрупкав качамак. Пръстите ще си оближете, ако опитате царицата на десертите - баклава с локум и халва или без колебание навлезете в царството на приготвените на място сладоледи без консерванти, пътешествайки от най-обикнатите познати вкусове до най-необичайните като синьо сирене и червено вино. А ако след гостуването ви в света на кулинарната магия вкусът на храната ви преследва дни наред, можете да поръчате нашия кетъринг.
Всички герои от любимите ни приказки търсят живата вода. Тя има свойството да връща мъртвите към живот, да ободрява и подмладява всеки, който я вкуси. В River Side постигаме същия ефект с прекрасната жива бира HBH, чиято слава се носи през девет земи в десета и познавачи на доброто пиво не спират да хвалят богатия й аромат, снежнобялата пяна, свежестта, неповторимия и запомнящ се вкус. Живата бира приготвяме по утвърдена немска технология с немски малц, мая и хмел и чиста планинска вода в пивоварна под самия ресторант. Чаша пиво, окъпана в последните лъчи на залязващото слънце и още няколко в обятията на нощта, в компанията на добри приятели и вкусна храна – кой може да си представи по-приказно преживяване?
Мечтали ли сте да уловите Златната рибка? Персоналът нa River Side сякаш е вземал уроци при изпълняващата всяко желание магьосница! Това си проличава не само по време на вечерята с приятели, а на всяко корпоративно и семейно и тържество. Всичко за вашето спокойствие, комфорт и радостно изживяване можете да намерите в River Side. Няма нищо по-хубаво от заведение, където винаги има място и за уединение с любимите хора, и за шумни веселби, нови приятели и приятни спомени..
В ресторант River Side всички приказки имат този щастлив край: „Три дена яли, пили и се веселили…”

Резервирай маса: 0876 123 466

Работно време:

Брой места: 500

Личен сайт:

Екстри:Охраняем паркинг, външни тераси, изглед към реката, отзивчив персонал, уютна старовремска обстановка, богато меню и много други!Каталог на сайтовете в София

СПРАВОЧНИК